חפש רק בנושא זה





מנהל הספורט במשרד התרבות והספורט
הוועד האולימפי
החוויה האולימפית
איגוד השחייה
איגוד המשקולות
התאחדות הרכיבה
התאחדות הצלילה
ספיישל אולימפיקס

דג סול ברוטב עגבניות

עוד קצת עגבניות – קל ומרענן לקיץ: עם דג סול, לימונים ותבלינים
  15/08/05
מתכונים נוספים
ועוד מתכון לחג: לזניית פטריות וקוטג'
מתכון: מרק עגבניות אמיתי לסוף החורף
עוגת ט"ו בשבט
סלט ירוק עם פיצוחים
מתכונים נוספים
מאפה חצילים, ירקות וגבינה בולגרית
אפשר גם בריאות בחנוכה: לביבות גבינה (עם תוספות)
מתכון של נובמבר: מרק ירקות וגריסים
עוגת סולת-תפוחים
עוגת קוואקר ותפוחים
מרק עגבניות קר
קיץ קריר עם מלון ממולא
סלט גזר ושעועית
סלט ארטישוק ופירות
סלט גזר ותפוזים
דג הליבוט אפוי בנייר אלומיניום
סלט שעועית ירוקה ברוטב מתובל
עגבניות ממולאות בסלט סלמון
בצל בחומץ בלסמי
כוס פירות עם גלידת קרח כתוש
סטייק הודו בטעם איטלקי
מרק סלרי
עוף בלימון
סטייק פלפל
מרק עגבניות מתובל
חזה עוף בפירות
כריכי סלמון
כבד בפטריות
קישואים בשומשום
סלט ירוק עם מנדרינות
סלט אלף הצבעים
תפוחי אדמה בקארי ואפונה ירוקה
מרק עדשים ובטטות
תפו"א מוקרמים עם אפונה וריחן
עוף בתפוזים
למרות הכל - מרק דגים
מרק בקר עם ירקות שורש
סלט חומוס וזיתים דרום אמריקאי
סלט עגבניות שרי, זיתים וריחן
אורז, שקדים וכמה תבלינים
עוף בקארי מהמטבח התאי
העוף של גנרל צ'ו
עוף אפוי בפירורי דבש
לראש השנה: עוגת תפוחים הפוכה
עוף ברוטב ירקות עשיר
סלט כרובית משוכלל
קל בראש השנה: תפוח עץ אפוי
תירס ועגבניות – וגם פלפל חריף
אספרגוס אלגנטי בקלי קלות
אספרגוס ובצלי שאלוט בתנור
עוף מוקפץ עם אספרגוס
אספרגוס: טעים, מזין וגם בריא
משקה קפוצ'ינו קר
סלט סלק מתובל
אגסים מאודים ביוגורט פירות
פרפרי אביב: פסטה וגם אפונה
מרק קטיפה ירוק
מרק מינסטרונה קלאסי
סלסה קצת אחרת
הבסיס היציב לפיצה ולפוקצ'ה
מאפה טופו – התחליף למוצרי חלב
סלט כרוב אסיאתי חריף
פשטידת תרד דיאטטית
עוף ואורז בטעם אוריינטלי
סלט צבעוני, טרי ובריא
פשטידת אטריות וגבינה
דלעת ועגבניות בגריל
טופו סיני ופלפלים
סלט טונה דל קלוריות
סלט עשיר - ודל קלוריות
ג'מבלאייה לייט
ריגאטוני עם פטריות בקארי
פסטה עם ירקות פריכים ופטה
פטריות פורטבלו בגריל
תירס על המנגל - עם כמון ולימון
"כמו עוף" נוסח סצ'ואן
פטריות ברוטב: מתאים תמיד
תפוחי אדמה בעשבי תיבול
חציל קריאולי - ליד העוף והאורז
חזה עוף, ירקות ותפו"א אפויים
דגים נאים
סלט ירוק עם פסטה
תבשיל בטטות, תפו"א וחזה עוף
סלט ירוק עם רימונים ודבש
מרק כדורי בשר ואורז
מרק חורפי עשיר
כיכר הודו כפרי
דג אפוי במלח
עוף בציפוי דבש פריך
מדליוני הודו
מרק קארי חורפי
בקר בפלפלים וזיתים
תפוחי אדמה חדשים בלימון
עוף מוקפץ עם חביתיות כרוב
תבשיל בקר בתנור
עוף באורז ועוד כמה מרכיבים
עוגיות בריאות וגם טעימות
עגבניות ממולאות בכל טוב
כריך טופו חלומי
חצילים קלויים ביוגורט
סלט אורז, בצל ירוק וסלק
סלט כרוב אדום - מתכון בריאות
כרוב מאודה בשומשום
מוסקה אמיתית וגם בריאה
תבשיל קדרה בסגנון קייג'ון
תפודים, ברוקולי ויוגורט מעל
צ'יפס נוסח איטליה
חם לחורף: מרק בטטות אקזוטי
תבשיל אורז אנרגטי
פסטה בעגבניות מיובשות וברוקולי
בורשט – מתנה מזרח אירופית
אורז בר עם קיווי וענבים
פשטידת כרובית וגבינה
סלט אורז אוריינטלי
קישואים ועגבניות באורז
פאי תרד: מתכון עם בריאות
פירה תפו"א בשום ורוזמרין
עוגת תמרים ואגוזים
סלט חם של שעועית ירוקה
פטריות ברוטב, מוגשות חם
תה ג'ינג'ר, לימון ודבש
מיוחד לחורף: מרק תאי עם עוף
מרק בקר ליום חורף קר
צמחוני וטעים: 7 עגבניות וחציל
דג אפוי בפרמזן
פטוצ'יני בטופו ויין לבן
מרק עדשים
לא רק לצמחונים: צ'ילי עסיסי
גולש ירקות
ספגטי ברוטב פסטו
בקר וירקות מוקפצים
עוף ברוטב ליים
סלט אורז
מרק עגבניות
עוף "פצצת הברזל"
מתכון בריאות: תותים ב"שמנת"
סלט הירוקים
שעועית ירוקה ופלפלים קלויים
תבשיל חזה הודו
דלעת ותפוחי עץ
משקה קקאו וקינמון
רוטב יין לבשר
רוטב עגבניות
חרדל דיאטטי
פשטידת בצל
סלט פטריות
תבשיל כרוב בנקניקיות
סלט צבעוני
דג בתנור
עוף ביין
טופו ברוטב עגבניות
סלט פטרוזיליה
סלט מלפפונים
סלט בריאות
מרק מירקות שונים
דג בשקדים
מרק כרוב
סלטים מרעננים לימי הקיץ
עוגת גבינה
מעדן תפוחי אדמה
סלט ערבי
סלט אורז ובצל ירוק בשמן זית
עוגת סולת-תפוחים
מתכון: קרואסונים גבינה לשבועות
אספרגוס, לבבות ארטישוק ופסטה
רצועות בקר ביין
מתכונים נוספים


המתכון ל- 5 סועדים
(270 קלוריות למנה)



החומרים:

1 ק"ג דג סול קפוא;
לימון אחד סחוט;
מלח, פלפל ותבלינים לפי הטעם.

לרוטב:

1 כף שמן;
1 בצל בינוני קצוץ דק;
2 רסק עגבניות;
חצי כוס מים;
1 כף מחוקה עמילן תירס;
1 שקית אבקת מרק 10 בטעם עוף;
קורט סוכר;
קורט פלפל ומלח;
עלה דפנה.

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את הדגים המופשרים, מטפטפים עליהם את מיץ הלימון, זורים מלח פלפל לבן ושום משני הצדדים.

להכנת הרוטב:

מחממים השמן בסיר שטוח ומוסיפים את הבצל; מכסים ומאדים על אש בינונית עד שהבצל ייעשה שקוף; מוסיפים את רסק עגבניות והמים ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
בכוס נפרדת  בוללים את עמילן התירס במים קרים ומוסיפים את אבקת המרק, הסוכר, הפלפל הלבן ועלה הדפנה ובוחשים התערובת אל הרוטב;
מעבירים את הדגים אל הרוטב הרותח, מנמיכים האש ומכסים למחצה את הסיר.
מבשלים כ- 20 דקות.



תגובות הוסף תגובה
1.תודה על מתכון פשוט וטעים! (לת)נירית01/06/07
2.שאלה בקשר למתכוןאורלי03/03/08
3.פשוט-קורנפלור (לת)דני16/08/08
4.מתכון "בריא"צביקה17/10/08
5.כמה רסק עגבניות?נורית17/05/09

דינמי און ליין

19.9.14 יום פתוח כלבנות טיפולית ואילוף כלבים

30.9.14 ערב פתוח למסלולי הלימוד במכון וינגייט ובשלוחות בית הספר

30.9.14 ערב פתוח לימודי יוגה
עם סדנת יוגה לבחירה


30.09.14 ערב פתוח נטורופתיה N.D

משתלם להשתלם
השתלמויות וקורסי העשרה