חפש רק בנושא זה






דימום ממערכת העיכול
שלום
1.בן 42 בריא בד"כ עם אנמיה קלה שאינה מאובחנת ללא תסמינים של כאבי בטן שינויים ביציאות וכו.
ביצעתי בדיקת דם סמוי לפני 7 ימים שיצאה חיובית,הבדיקה בוצעה כ 12 שעות לאחר ריצת כ 25 ק"מ בעצימות גבוהה ושוב כעבור 3 ימים מהבדיקה הקודמת שיצאה שלילי (דרך אגב בוצעה בדיקה דם סמוי לפני כשנה וחצי שגם יצאה שלילית). יש לציין שהתחלתי לעשות ספורט עצים ריצות ארוכות וחדר כושר לפני כ 3 שנים במהלכם ירדתי כ 23 קג ממשקלי(כיום שוקל 63 ק"ג גובה 180)
האם ישנה אפשרות של דימום ממערכת העיכול כתוצאה מעיסוק בפעילות גופנית במאמץ גבוה מאוד?

2. האם אנמיה קלה של המוגלובין בין 12.5-13.3
rbc- בין 3.9-4.3
wbc - בין 3.6-4.1
המוטקריט- בין 38-40.3
שאר ספירת הדם בטווח הנורמה
ברזל ,פרטין ,טרנספרין,תקינים אולם יש לצין ירידה בפרטין ב6 חודשים האחרונים.
האם אנמיה עם ערכים אלו יכולה להתאים "לאנמיה מדומה" אצל ספורטאים?
רוצה לציין שבבדיקה אחת שנעשתה בזמן שלא ביצעתי פעילות גופנית כ 20 יום ערך המוגלובין עלה 13.7 כמו כן חל שיפור בשאר המדדים .
תודה

כותרת: הוסף סמיילי
תוכן:
צרף קובץ (עד 200kb)

שם המחבר:
דואר אלקטרוני:
קוד אימות:
Captchaהקשב והקלד את הקוד שתשמע

Back
בשבת הקרובה, ה-12.10.19, בשעה 16:00 נבחרת הנשים של ישראל נגד נבחרת שווייץ במוקדמות אליפות אירופה בכדורמים

נבחרת הנערות עד גיל 19 בכדורגל ניצחה את נבחרת לטביה 1-5 במוקדמות אליפות אירופה והעפילה מהמקום השלישי לשלב העילית שיתקיים באוסטריה

אליפות העולם בהתעמלות מכשירים: ארטיום דולגופיאט (מכבי ת"א) העפיל לגמר תרגיל הקרקע ובכך קבע את הקריטריון לטוקיו 2020. כרטיס לטוקיו גם לאלכס שטילוב שדורג שביעי בקרב רב

המתעמלת גאיה גלעדי נפצעה בתרגיל הקפיצות באליפות העולם בשטוטגרט ובכך סיימה את דרכה בתחרות

מדליית ארד לשירה ראשוני (48 ק"ג) בגרנד סלאם ברזיליה בברזיל

אליפות העולם בהתעמלות מכשירים בשטוטגרט: ליהיא רז זכתה לציון הגבוה 48.566 נקודות בתרגיל הקרב רב. בתום קביעת הדירוג הסופי יתברר אם זכתה בכרטיס הנכסף לטוקיו 2020

גביע העולם בשחייה בבודפשט: מירון חירותי סיים שישי במשחה ה-50 מ' חופשי בתוצאה 22:51 שניות. מיכאל לייטרובסקי סיים שישי ב-50 מ' גב בתוצאה 25.42 שניות. כל התוצאות באתר איגוד השחייה

נמרוד מרקוס בסיים במקום החמישי באליפות אירופה בטיפוס הובלה