חפש רק בנושא זה






דימום ממערכת העיכול
שלום
1.בן 42 בריא בד"כ עם אנמיה קלה שאינה מאובחנת ללא תסמינים של כאבי בטן שינויים ביציאות וכו.
ביצעתי בדיקת דם סמוי לפני 7 ימים שיצאה חיובית,הבדיקה בוצעה כ 12 שעות לאחר ריצת כ 25 ק"מ בעצימות גבוהה ושוב כעבור 3 ימים מהבדיקה הקודמת שיצאה שלילי (דרך אגב בוצעה בדיקה דם סמוי לפני כשנה וחצי שגם יצאה שלילית). יש לציין שהתחלתי לעשות ספורט עצים ריצות ארוכות וחדר כושר לפני כ 3 שנים במהלכם ירדתי כ 23 קג ממשקלי(כיום שוקל 63 ק"ג גובה 180)
האם ישנה אפשרות של דימום ממערכת העיכול כתוצאה מעיסוק בפעילות גופנית במאמץ גבוה מאוד?

2. האם אנמיה קלה של המוגלובין בין 12.5-13.3
rbc- בין 3.9-4.3
wbc - בין 3.6-4.1
המוטקריט- בין 38-40.3
שאר ספירת הדם בטווח הנורמה
ברזל ,פרטין ,טרנספרין,תקינים אולם יש לצין ירידה בפרטין ב6 חודשים האחרונים.
האם אנמיה עם ערכים אלו יכולה להתאים "לאנמיה מדומה" אצל ספורטאים?
רוצה לציין שבבדיקה אחת שנעשתה בזמן שלא ביצעתי פעילות גופנית כ 20 יום ערך המוגלובין עלה 13.7 כמו כן חל שיפור בשאר המדדים .
תודה

כותרת: הוסף סמיילי
תוכן:
צרף קובץ (עד 200kb)

שם המחבר:
דואר אלקטרוני:
קוד אימות:
Captchaהקשב והקלד את הקוד שתשמע

Back
הכנס הלאומי למדעי האימון התחרותי: מכירת הכרטיסים וההרשמה לסדנאות בעיצומה

טניס שולחן: טל ישראלי, חניך אקדמיית וינגייט למצוינות בספורט, זכה במדליית ארד קבוצתית באליפות הונגריה הפתוחה

נבחרת הנשים בג'ודו מארחת במכון וינגייט מחנה אימון בין-לאומי בהשתתפות נבחרות מבריטניה ומאוזבקיסטן

מדליית ארד לאנסטסיה גורבנקו במשחה ה-200 מ' מ.א בתוצאה 2:13:52 דקות בתחרות סבב ה-Pro Swim בגרינסברו ארה"ב

מקום ראשון למטפסים הפראלימפיים, מיכאל שפייזר ומור ספיר, באליפות הולנד הפתוחה לטיפוס פראלימפי

מדליית כסף לשחיין מרקוס שלזינגר ב-50 מ' פרפר בתוצאה 23.35 שניות (בבריכות קצרות) בגביע "ניקו סאפיו" בגנואה